Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Διαφορες φωτογραφιες

Καλησπέρα!!!
Μιας και σήμερα όλη μέρα ήτανε η γιορτή μου, είπα να μου κάνω ένα δώρο!!!
Να σας παρουσιάσω διστακτικά ναι μεν αλλά με πολύ χαρά κάποιες φωτο του μαγαζιού για να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας!!!
Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας!!!
Για αρχή σας δείχνω το γραφείο που έφτιαξα και σας έδειξα εχθές...

Αυτή η κρεμάστρα έχει βρει την θέση της έξω από την τουαλέτα...από τις πρώτες αγορές που κάναμε για το μαγαζί με την φίλη μου , την αγοράσαμε από ένα πολύ ωραίο μαγαζί στο Νέο Ηράκλειο μαζί με τον καθρέπτη της τουαλέτας...
Η κατασκευή με τα ντουλάπια φτιάχτηκε από ένα μαραγκό και βάφτηκε με τα χεράκια μου ...ο μαραγκός μου είπε ότι έχει παραγγελία από την Τζιά μια κουζίνα την άνοιξη και θέλει να του την βάψω!!!(δεν κάνω πλάκα...να δεις που θα το κάνω δεύτερο επάγγελμα..)

Για το τέλος σας δείχνω τις καρέκλες (είχα κάνει ανάρτηση την καρέκλα) και ένα από τα  τραπεζάκια που φτιάξαμε πάλι εμείς!!(θα κάνω ανάρτηση σχετική με λεπτομέρειες)
Ο τοίχος είναι ντυμένος με ξύλο ραμποτε (βαμμένο και πατιναρισμενο όπως τα ντουλάπια..αχ χεράκια μου...) μέχρι την μέση και ο υπόλοιπος ντύθηκε με μια ΤΕΛΕΙΑ ταπετσαρία με ψιλό λουλουδάκι..δυστυχώς δεν φαίνεται καλά στη φωτο..

Ένα καλάθι γεματο γλυκια καληνυχτα ...
Και υποσχομαι να ειμαι καλη και στην ωρα μου για τις επομενες αναρτησεις μου...
Καλη Νυχτα....


13 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά στο τσακ πρόλαβα να σου πω!! Να έχεις υγεία και να φτιάχνεις ότι εσύ φαντάζεσαι και ονειρεύεσαι! Όλα είναι υπέροχα! Με το καλό να ανοίξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρονια πολλα Μαργαρίτα,γερή , δυνατη και πάντα τόσο δημιουργική,τα ντουλαπια είναι φοβερά και αν τα βάζα έχουν γλυκο κουταλιου εκτος απο φοβερα είναι και πολυ πολυ γλυκα.........καλές δουλειες αν και μακρια έλπιζω μια μερα να μπορέσω να πιω ενα καφε σ αυτο το τόσο όμορφο και προσεγμενο χώρο......καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαργαρίτα, χρόνια καλά με υγεία και δημιουργία. Αν από τις φωτογραφίες φαίνονται ωραία ( τα πάντα ) από κοντά σίγουρα θα είναι ωραιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαργαριτα γινεται φανταστικο το μαγαζι σου!!!!!Οσα ειδα ειναι φτιαγμενα με πολυ γουστο!!!! Ενα μεγαλο μπραβο απο την καρδια μου!!!!εισαι γεματη εμπνευση.....συνεχισε και ολα θα πανε καλα!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΕς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανεπαναληπτες φωτο!καταπληκτικη δουλειαααα!πανεμορφο μαγαζι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά με υγεία Μαργαρίτα μου, και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ στο μαγικό μαγαζί!!!
    Ανυπομονώ να βρεθώ κάποια στιγμή στο χώρο που με τόση επιμέλεια, αγάπη, προσωπική δουλειά και οικολογικό επαγγελματισμό, έστησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσα κατάφερες να φωτογραφίσεις απο το cafe είναι πολύ όμορφα. Εχεις πολύ γούστο! Καλές δουλειές εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ..ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατάφερες να φτιάξεις έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, με αγάπη, με πολύ μεράκι, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με ένα αποτέλεσμα τόσο ατμοσφαιρικό.... αυτό είναι κάτι που λείπει πολύ στις μέρες μας!!! Μπράβο σου!!!!
    Κατεβαίνω συχνά στην Αθήνα και μάλιστα μένω στην Αγία Παρασκευή, οπότε θα σας επισκεφτώ σύντομα!
    Εύχομαι καλές δουλειές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια η διακόσμηση του cafe!Λες και βρίσκομαι στην εξοχή...Ελπίζω πως σύντομα θα καταφέρω να απολαύσω το καφεδάκι μου σ' αυτό το υπέροχο τραπεζάκι στην γωνίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Einai apla PANEMORFO!!!Epeidh eimai kainouria anagnwstria tou blog sas mhpws mporeitai na mou peite se poia perioxh brisketai t magazaki sas???Kai pali sugxarhthria gia thn eksaisia douleia!!!!

    http://happythingsforhappypeople.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο και είμαι σίγουρη ότι όταν το δούμε ολόκληρο θα εντυπωσιαστούμε!! Σου έχω βραβειάκι στη σημερινή μου ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή