Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κορνίζες για δώρο...παρτίδα Νο2

Οπως καταλαβαίνετε οι κορνιζούλες είχαν μεγάλη πέραση και εξαντληθήκανε αμέσως...έτσι και εγώ έσπευσα να φτιάξω μερικές ακόμα.(έτρεχα στα κινέζικα για να τις βρώ)που με πολύ χαρά σας ενημερώνω μιας και δεν πρόλαβα να κάνω ανάρτηση αυτές τις μέρες ότι και αυτές που θα δείτε ήδη έχουν πουληθεί !!!!σήμερα μια φίλη μου που ήρθε να με δεί πηρε τις τελευταίες για τις δασκάλες της κόρης της!!!









Αφησα αυτήν για το τέλος μιας και την κράτησα για να την πάω στην κουμπάρα μου που πιστέυω ότι θα της αρέσει πολύ...είναι αγορασμένη απο το jumbo 3,99 και εγώ πέρα απο το βάψιμο και όλα τα υπόλοιπα ...της έβαλα και γαντζάκια για να κρεμάει και πραγματάκια εάν θέλει..!!!
Φιλιά πολλά!!!

3 σχόλια:

  1. Πανέμορφες οι κορνίζες σου να είσαι καλά μας δίνεις ιδέες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εκπληκτικό το πως, αντικείμενα ουδέτερα, χωρίς προσωπικότητα και στυλ, μπορούν να μεταμορφωθούν σε πραγματικά πανέμορφα πράγματα!! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το post λίγο νωρίτερα... Πολύ όμορφες οι ιδέες σας!!! Μπράβο!!! Με μεγάλη μας χαρά γίναμε μέλη στον ιστότοπό σας… Θα ήταν τιμή μας, αν σας βλέπαμε και στο δικό μας blog… http://syros2js.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή