Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μέλιος...

Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον γλυκό μου Μέλιο που στις 10 Σεπτεμβρίου και μετά από 15 χρόνια έφυγε για πάντα από κοντά μας...
Μια μεγάλη απώλεια και θλίψη για εμένα προσωπικά και για τα παιδιά μου μιας και μεγάλωσαν μαζί του που μόνο ο χρόνος και οι όμορφες αναμνήσεις θα την απαλύνουν...
Κάποιοι μπορεί να το καταλάβουν,κάποιοι μπορεί να πουν ότι γύρω μας πεθαίνει καθημερινά κόσμος,εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν ενα ενεργό μέλος της οικογενείας μας και μας έδινε τόση αγάπη καθημερινά..


 Του εύχομαι καλό ταξίδι και του υπόσχομαι ότι πάντα στην ψυχή μου θα υπάρχει αυτή η γλυκειά ανάμνηση για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί...

11 σχόλια:

  1. Καλό του ταξίδι! Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό του ταξίδι... ήταν πολύ γλύκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συλληπητήριά μου, Μαργαρίτα μου... Καλή δύναμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο ταξιδι στο Μελιο σας,αλλα πιστευω οτι σας εχει δωσει πολλες ευτυχισμενες στιγμες για να τον θυμαστε με αγαπη τωρα που δεν ειναι κοντα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μελένια να περνάει εκεί που είναι τώρα!
    Καλό φθινόπωρο, Μαργαρίτα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καταλαβαίνω, είχαμε ζωάκια που χάσαμε,έχουμε ζωάκια που δε θέλουμε να χάσουμε γιατί ζούμε μαζί τους. Ναι, είναι κι αυτά οικογένειά μας!
    Εφυγε μ αγάπη, κι αυτό είναι σημαντικό που θα τον θυμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο δύσκολο είναι να χάνεις ένα ζώο που αγαπάς, το έχω ζήσει σα παιδί και παρόλα αυτά θέλω να το ζήσουν και τα παιδιά μου, θεωρώ μάθημα ζωής τον αποχωρισμό αυτό, που όπως είπες ενώ σε γεμίζει θλίψη σου αφήνει αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις που άλλοι δεν έχουν καν ζήσει. Σε μαθαίνει να αγαπάς με την αγνή αγάπη αυτή που τελειώνει στις μέρες μας και που γίνεται όλο και πιο σπάνια να την συναντήσεις! Καλό ταξίδι στον Μέλιο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω νοιώσει αυτήν την λύπη 4 φορές ,με το πρώτο μεγάλωσα μαζί του και δεν ξεχνώ το βλέμμα της,με τα άλλα, μεγάλη πια τους έδωσα όλη μου την αγάπη και φροντίδα !!Ζήσανε πολλά -πολλά χρόνια ευτυχισμένα χαρούμενα ελεύθερα σε μεγάλη αυλή!!!Το κάθε ένα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και τα καμώματα τους παραμένουν ζωντανά μέχρι και τώρα......Ο ΜΕΛΙΟΣ σας θα μείνει στην καρδιά και στο νου σας για πάντα και αν τύχει και πάρετε κάποιο άλλο φιλαράκι, ο γλυκός σας θα είναι αναντικατάστατος... Καλό σου βράδυ Μαργαρίτα,συγνώμην που μπήκα ακάλεστη , μα.... .......με καλέσανε τα ματάκια του Μέλιου σας !!!Καλή σου εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ! Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουραγιο σας ευχομαι και καλη δυναμη!
    να αισθανεσαι χαρα γιατι εφυγε πληρης ημερων και γιατι ειχατε την τυχη να συνυπαρξετε παρεουλα σαυτον τον κοσμο!
    ωρα του καλη, εφυγε με αγαπη και ευτυχισμενος..
    η αναρτηση σου μου ραγισε την καρδια, εχω κι εγω ενα σκυλακι τον εκτωρα που κι αυτος ειναι μεγαλος και τρεμω στην ιδεα οτι θα τον χασω, αλλα ετσι ειναι η ζωη αλλοι ερχονται αλλοι φευγουν..
    θα τον κουβαλας παντα μεσα στην καρδια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή